20/02/2020
Goedenavond
  GEBRUIKERSNAAM
   
  PASWOORD
    
NL 
ACV Puls : AZ Groeninge
 

 
 

 

  Welkom op de website van ACV Puls AZ Groeninge

De militanten van ACV Puls heten u van harte welkom op de vakbondssite van AZ Groeninge.  We hopen dat u er zich snel thuis zal voelen.  Deze site is bedoeld om de vakbondswerking in ons ziekenhuis te verduidelijken en om allerlei syndicale informatie op een transparante en laagdrempelige manier aan onze leden aan te bieden.  Om optimaal gebruik te maken van deze website, volgt u best onderstaande stappen:

pijl rechtsboven.jpg
Registreer u door op de knop "registreren" te klikken.  U ontvangt dan een email met daarin login en paswoord.  Zowel leden als niet-leden van ACV Puls kunnen zich registreren.


pijl links.jpg
U kan de volledige site bekijken door gebruik te maken van ons menu in de linkerkolom van deze site.  Sommige artikels zijn enkel te lezen nadat u bent ingelogd met uw gebruikersnaam en paswoord.


pijl onder.jpg
U kan eenvoudig de laatste nieuwtjes op onze website bekijken via de rubriek 'snel-nieuws' hieronder , nadat u zich heeft aangemeld.


pijl onder (2).jpg
Zet deze site bij uw favorieten, zodat u ze binnen handbereik hebt en op geregelde basis kunt consulteren.  Klik hier om deze site toe te voegen aan je favorieten!


O2 Phones


         Hieronder vindt u de rubriek "snel-nieuws"...


 


  Zoeken
 
  
         


Disclaimer
Top