18/04/2019
Goedenavond
1.jpg
  GEBRUIKERSNAAM
   
  PASWOORD
    
NL 
LBC-NVK : Emmaus Zoersel-Malle
 


          In één klik :

 

Banner-ons recht digitaal 150x203 jpg.jpg

advertentie.jpg
WELKOM !                                             Registreren is niet nodig

Deze site is bedoeld om de vakbondswerking op de campus Malle, Zoersel en Kapellen te verduidelijken. We werken als vakbond op het domein overkoepelend voor de ganse campus, dus zowel voor het Algemeen Ziekenhuis als voor het Psychiatrisch Centrum.
Vind je niet wat je zocht of heb je graag meer info, dan kan je met ons contact opnemen via:
- dect toestel 03/380.31.13
- één van onze afgevaardigden; zie daarvoor rubriek 'wie zijn we'
- stuur een berichtje via e-mail naar 'vakbond.zoersel.lbc.nvk@emmaus.be' of druk op deze knop ►
 AlienLb6.gif

 

Nieuws en mededelingen
06.04.2019IFIC

Wat moet je weten over IFIC

Functieclassificatie en nieuwe loonschalen in de ouderenzorg - revalidatiesector - psychiatrische verzorgingstehuizen - initiatieven beschut wonen. De belangrijkste data op een rij.

23 april - 7 mei: de werkgever brengt je schriftelijk op de hoogte.

Tot uiterlijk 14 juni 2019: maak jouw keuze schriftelijk bekend aan je werkgever. Is je toegewezen functie niet correct dan kan je tot die dag intern beroep aantekenen.

Ten laatste 13 september 2019: je wordt op de hoogte gebracht van het besluit van het intern beroep. Indien je niet akkoord bent heb je nog 4 weken om extern beroep aan te tekenen.

Uiterlijk 15 februari 2020: je wordt op de hoogte gebracht van het besluit van het extern beroep.

November 2019: de eerste loonmaand waarin het IFIC-loon zal uitbetaald worden.

Eind april volgt er nog een uitgebreide brochure. Vanaf dan kan je ook terecht bij de afgevaardigden op je werk of in het LBC-NVK secretariaat bij jou in de buurt.


Nieuws en mededelingen
01.04.2019Betoging

7 mei 2019 Nationale non-profit betoging

Na de politieke verkiezingen van 26 mei 2019 komen er nieuwe regeringen. Wat die regeringen voor zorg, welzijn en cultuur zullen doen of niet zullen doen is van groot belang voor heel de bevolking, maar in het bijzonder ook voor jou als Non-Profit werknemer die zich elke dag inzet.

Met alle sectoren van de Non-Profit geven we op 7 mei 2019 een duidelijk signaal aan de politieke wereld. “Kwaliteitsvolle zorg, welzijn en cultuur: DOE ER IETS AAN”!

We vertrekken om 8.30u met de bus aan de P&R te Zoersel. Indien je mee wenst te gaan gelieve dit dan voor 28-04 door te geven via tel:3113 zodoende we voldoende plaats kunnen voorzien op de bus. We zullen vermoedelijk rond 15u terug arriveren te Zoersel. Stakerskaarten kan je bekomen op de bus.

Meer info  

Nieuws en mededelingen
21.03.2019Zorgkundigen

Heel belangrijk nieuws voor alle zorgkundigen!

Als actieve vakbond in de Non-Profit volgen we de evoluties in de wetgeving over de zorgberoepen van dichtbij op. Voor de werknemers in de Non-Profit én voor de kwaliteit van de zorg is dat een kwestie van groot belang.

Aan de onderhandelingstafel verdedigt de LBC-NVK Non-Profit jouw belangen op een constructieve maar vastberaden manier. Om zo de best mogelijke regelingen voor de zorgsector te bereiken.

Vandaag vernieuwt de minister van Volksgezondheid, na overleg, de wetgeving voor zorgkundigen. Dat is belangrijk nieuws voor de ruim 127.500 zorgkundigen in België, waarvan ruim 80.000 in Vlaanderen. Ze werken in ziekenhuizen, ouderenzorg, geestelijke gezondheidszorg, thuisverpleging, gezinszorg en in tal van welzijnssectoren.

Gaat het over jouw job, of over die van de collega’s waarmee je samenwerkt? Klik dan hier voor meer info.


Nieuws en mededelingen
16.02.2019Project 600

Wil je graag een diploma verpleegkundige of zorgkundige halen?

Met het opleidingsproject tot verpleegkundige of zorgkundige kan je een diploma behalen mét behoud van loon. Dit opleidingsproject bestaat al jaren en kan, mee dankzij de inspanningen van LBC-NVK, in 2019 opnieuw opgestart worden.

Omdat de opleiding met behoud van loon gevolgd kan worden, zijn duizenden werknemers in de voorbije 15 jaar afgestudeerd als verpleegkundige. Sinds 2016 studeren er ook zorgkundigen af. Nu en in de komende jaren zullen, onder meer door het vertrek van veel volk wegens eindeloopbaan en de behoefte aan extra personeel, letterlijk duizenden zorgverleners moeten gevonden worden. Dat zal voor jou geen verrassing zijn.

Het opleidingsproject biedt de kans aan collega’s om een diploma te behalen én om de instroom aan collega’s in de zorg te verhogen. Zo kunnen zij na afstuderen mee helpen de werkdruk naar beneden te halen. Als je iemand kent in je vriendenkring, familie, collega’s geef het hen door.

Nog belangrijk om te weten: - de toegang is vanaf dit jaar verruimd tot alle deelsectoren van het pc 330, dus ook tot de Gezondheidsondersteunende diensten (labo’s, patiëntenvervoer, sommige preventiediensten, enz) - de uiterste inschrijvingsdatum is 27 maart 2019. Daarna volgt de selectieprocedure. meer info vind je hier.


Nieuws en mededelingen
29.01.2019Staking 13 februari

Nationale staking 13 februari 2019

Op woensdag 13 februari wordt in zoveel mogelijk bedrijven het werk neergelegd. Met deze actie protesteert het ACV, samen met de andere vakbonden, tegen de maximale loonmarge van amper 0,8% voor de komende twee jaar. Een interprofessioneel akkoord is zo onmogelijk.

Meer info  

Ondernemingsnieuws
20.12.2018Fijne feestdagen

nieuwjaar.jpg

Onze wensen voor jou, zijn liefde en aandacht wanneer je het nodig hebt, maar ook als je het niet verwacht.

Geluk, vreugde en het maken van plezier, zoals jij dat wil en kan helemaal op jou manier.

Lichtjes, heel veel lichtjes, die stralen met elkaar en dat zij jou laten sprankelen, nu en in het nieuwe jaar.

Prettige feestdagen en een gelukkig 2019.

 


Nieuws en mededelingen
19.09.2018Betoging

Hoe bereik jij je pensioen? Doe mee aan het pensioenalarm! dinsdag 2 oktober 2018.

Afspraak: 10.00u Leopold de Waelplaats Antwerpen.

indien je mee wenst te gaan schrijf je dan hier in. opstapplaatsen vind je er terug. mensen die meegaan en gepland stonden om te werken kunnen dit via staking. Stakerskaarten kan men in Antwerpen of aan de opstapplaatsen verkrijgen. voor meer info tel: 3113

Meer info  

Ondernemingsnieuws
25.06.2018Syndicale premie

Uitbetaling syndicale premie 2017 sector privé ziekenhuizen

Aan alle gesyndiceerden werkzaam in de privé ziekenhuizen zal in de periode juli-september 2018 de syndicale premie worden uitbetaald. Om recht te hebben op een syndicale premie moet u op het moment van de uitbetaling lid zijn en dit sinds 1/10/2017, en minstens 1 dag tewerkstelling hebben in de sector in 2017.

Meer info  

Ondernemingsnieuws
12.05.2018infodag

22 mei gratis frietjes met curryworst

 frietjes.jpg

De militanten van LBC-NVK nodigen je op dinsdag 22 mei uit in zaal Waterweg voor gratis frietjes met curryworst. Heb je vragen, bedenkingen, wil je lid worden... elke medewerker is van harte welkom. 

   Zoeken
 
  
         

KLIK HIER VOOR MEER INFO

witte woede.be.jpg

bereken_online_tcm9-97850.jpegDisclaimer
Top